top of page

CasaKinetica ligt op slechts 20 minuten van Faro Airport en binnen handbereik van het handelsstadje Loulé, met het dichtstbijzijnde strand en Golf op 13 km, restaurantjes binnen de 4 km. En binnen handbereik de mooiste achtertuin. 

CasaKinetica  ligt rustig gelegen net iets in de bergen met zeezicht op de Atlantische Oceaan. 

 

CasaKinetica ligt centraal in de Algarve waardoor uitstapjes naar het oosten en het westen, naar de eilanden met de stille stranden, de westkust, makkelijk te doen zijn. 

Klimaat

Met meer uren zon per jaar dan Californië en weinig regen die normaal gesproken tussen november en maart valt, heeft de Algarve het perfecte klimaat. De temperaturen variëren tussen 15º in de winter en 31º in de zomer, waarbij het s’nachts in de winter nooit onder het vriespunt komt. Aangezien er geen industrie is in de Algarve én wij direct aan de Atlantische oceaan grenzen is de lucht heel puur en de lucht intens blauw van kleur. De temperatuur is in het westen van de Algarve (vanaf Lagos tot aan Sagres) altijd zo’n 5º graden lager dan in de rest van de Algarve.

 

Portugal is één groot culinair paradijs. En geen wonder, want welk land bezit zoveel heerlijks zoals Sardinhas grelhadas, gegrilde sardines, Bacalhau, de beroemde klipvis waarvoor wel 365 bereidingswijzen schijnen te bestaan, en natuurlijk de wereldberoemde Cataplana ? Laat zeker niet na om ook de plaatselijke typisch Portugese kleine restaurantjes te bezoeken met overal overheerlijke verse vis. Keuze van de meest eenvoudige restaurantjes waar je nog kan eten vanaf 4,50 € tot enkele sterrenrestaurant.

 

Een betaalbare vakantie met een rijk gevoel!

Het appartement - um is van alle gemakken voorzien, is helder en gezellig met zicht op de Oceaan. Een vriendelijke omgeving om te zonnen, in de schaduw te lezen en buiten te eten.  's Morgens wordt u gewekt door de stilte. Na het ontbijt neemt u een frisse duik in het zwembad en uw dag kan niet meer stuk.

 

 

bottom of page